Ricottafylld grillad paprika

Posted on måndag, 25 oktober 2010. Filed under: Lättlagat, Mjölkproduktbaserat, Recept, Sidorätter och tillbehör | Taggar:, , , |

För en tid sedan blev jag bjuden på en fantastisk liten rätt som jag sedan dess funderat på hur den bäst görs om till vegetarisk. Här är resultatet!

Ingredienser för 4 portioner eller ca 8 bufféportioner

1 burk grillade hela paprikor
1 burk ricottaost, ca 200 g
3 msk tryffelolja
1 tsk grovmalen svartpeppar
½ tsk salt

Gör så här

Detta är ännu ett såntdär recept då jag inte riktigt vet hur jag ska skriva. Men med risk för att dumförklara er läsare… blanda alla ingredienser, utom paprikorna, med varandra. Fyll paprikorna och servera.

Annonser

Make a Comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

2 svar to “Ricottafylld grillad paprika”

RSS Feed for Raringens LCHF – En [i huvudsak] vegetarisk receptsamling Comments RSS Feed

Vad har du strött över paprikan på bilden? Någon krydda?

Hm… det var länge sedan. Någon torkad örtkrydda är det, sannolikt oregano. Hoppas det smakar!


Where's The Comment Form?

  • Kategorier

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggare gillar detta: