Omelett med ädelost

Posted on fredag, 26 juni 2009. Filed under: Äggrätter, Lättlagat, Ost, Recept, Stekt, Varmrätter | Taggar:, , , , |

008

1 portion

3 hela ägg och 2 äggulor
2 msk créme fraiche
c:a 50 g cambozola vitlök
c:a 50 g gul ost, gärna lagrad
Oregano
Salt och peppar
Smör för stekning

Gör så här

Knäck äggen i en skål och vispa dem lätt tillsammans med créme fraiche, salt och peppar.

Smält smöret i en stekpanna och häll i smeten. Fördela den gula osten över äggstanningen, strössla över oregano och fördela cambozolan. Sänk temperaturen till medelvärme och grädda omeletten tills cambozolan börjar smälta.

Serveras med fördel tillsammans med en liten grönsallad.

Annonser

Make a Comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

2 svar to “Omelett med ädelost”

RSS Feed for Raringens LCHF – En [i huvudsak] vegetarisk receptsamling Comments RSS Feed

När ska folk fatta… OST ÄR INTE VEGETARISKT


Where's The Comment Form?

  • Kategorier

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggare gillar detta: