Kryddsmör – ädelost

Posted on torsdag, 16 april 2009. Filed under: Lättlagat, Ost, Recept, Sidorätter och tillbehör | Taggar:, , , |

bild-009

3-4 portioner

200 g smör
100 g ädelost, t ex en grönmögelost
Svartpeppar
(Salt)
Ev gräslök eller timjan

Smula sönder ädelosten i rumstempererat smör och mosa runt med t ex en gaffel tills smeten är lagom fördelad. Smaka av med grovmalen svartpeppar och timjan eller gräslök. Salta försiktigt eller inte alls, osten bidrar med mycket sälta.

(Raringens eget hopkok)

Annonser

Make a Comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Ett svar to “Kryddsmör – ädelost”

RSS Feed for Raringens LCHF – En [i huvudsak] vegetarisk receptsamling Comments RSS Feed

Om någon undrar så är den gröna prylen upptill en mini-ost inklappad med gräslök. Ren dekor som inte har med receptet att göra alls. 🙂


Where's The Comment Form?

  • Kategorier

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggare gillar detta: