Quorn med kantarellsås och zucchini

Posted on onsdag, 18 juni 2008. Filed under: Lättlagat, Mjölkproduktbaserat, Quornrätter, Recept, Stekt, Svamprätter, Varmrätter | Taggar:, , , , , , |

För ett litet tag sedan fick jag önskemål om något som innehåller kantareller. Rätt nyligen återupptäckte jag också kantareller på burk och tycker att jag lärt mig tillaga dem så det inte blir knasigt också.

Quorn med kantarellsås

En portion:

3 quornfiléer, ca 150 g
En bit zucchini, ca 100 g
1 dl grädde
1 vitlöksklyfta
1 liten burk kantareller
Persilja
Salt och peppar

Gör såhär:

Skala och pressa vitlöken. Bryn vitlöken med quornfiléernav, kantareller och tärnad zucchini i smör. Häll över grädden och smaksätt med persilja (om du använder torkad), sänk värmen och låt sjuda ett par minuter. Smaksätt med salt och peppar. Om du använder färsk persilja tillsätts den lämpligen i sista omrörningen.

E% quorn med kantarellsås

(Källa: Raringens eget hopkok)

Annonser

Make a Comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Ett svar to “Quorn med kantarellsås och zucchini”

RSS Feed for Raringens LCHF – En [i huvudsak] vegetarisk receptsamling Comments RSS Feed

[…] paté är gott tillsammans med blomkåls- eller broccolimos, svamsås, skaldjurssås, smörfrästa haricot verts eller andra […]


Where's The Comment Form?

  • Kategorier

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggare gillar detta: