Fisk i röd curry

Posted on måndag, 26 maj 2008. Filed under: Fiskrätter, Lättlagat, Recept, Stekt, Varmrätter | Taggar:, , , , , , |

Fisk i röd curry

2 kryddiga portioner:

2 msk olja
1 tsk hackad ingefära
1 tsk röd currypasta
1½ dl kokosmjölk
400 g broccoli
300 g tärnad fisk t ex lax och sej
50 g purjolök

Gör såhär:

Dela broccolin i mindre buketter, skölj och strimla purjolöken. Skär fisken i stora tärningar.

Fräs upp ingefära och röd currypasta i lite olja i traktörpanna eller kastrull. Lägg i broccolin och stek några minuter under omrörning. Häll på kokosmjölken och låt sjuda på svag värme under lock i ca 4 minuter.

Lägg i fiskbitarna och purjolök. Sjud i ytterligare cirka 5 minuter eller tills fisken är precis genomkokt.

E% Fisk i röd curry

(Källa: DN:s receptdatabas)

Annonser

Make a Comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

2 svar to “Fisk i röd curry”

RSS Feed for Raringens LCHF – En [i huvudsak] vegetarisk receptsamling Comments RSS Feed

kan man använda kyckling bitar istället för fisk?

Jag har inte prövat, så jag kan inte lova något. Men kycklig brukar ju kunna funka med det mesta. 🙂


Where's The Comment Form?

  • Kategorier

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggare gillar detta: