Små laxägg

Posted on onsdag, 16 april 2008. Filed under: Fiskrätter, Lättlagat, Recept, Sidorätter och tillbehör, Skaldjur | Taggar:, , , , |

Goda små tilltugg med gravlax och riven lime.

Laxägg

Till 12 stycken behvös:

100 g gravad lax
4 msk kesella
0,5 vitlöksklyfta
Rivet skal av 0,5 lime
1 msk hackad persilja
0,5 krm salt

Gör såhär:

Finhacka laxen. Blanda lax med kesella, vitlök, limeskal och 0,5 krm salt. Forma 12 små bollar och strö över persilja.

Serveras på t ex små salladsblad, gurkskivor eller knäckebrödbitar.

E% Laxägg

(Källa: Tidningen Buffé, 2008)

Annonser

Make a Comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

  • Kategorier

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggare gillar detta: