Wokad tofu i kokosmjölk

Posted on lördag, 5 april 2008. Filed under: Lättlagat, Recept, Stekt, Tofurätter, Varmrätter | Taggar:, , , , , , , |

Det thailändska köket har många bra ingredienser för LCHF-mat. Många grönsaker som är kolhydratfattiga.

Wokad tofu i kokosmjölk

2 portioner

Du behöver:

2,5 dl kokosmjölk
300 g tofu
100 g minimajs
100 g broccoli
200 g bambuskott
30 g smör
1 tsk grön curry
1 tsk koriander
0,5 tsk sambal oelek
Salt och peppar

Gör såhär:

Smält smöret i stekpannan och stek tofun gyllene på båda sidor på medelhög värme. Fräs majs, broccoli och bambuskott några minuter och häll sedan på kokosmjölken. Krydda tills du tycker det är lagom starkt och låt hela pannan sjuda en liten stund. Jag var lite mesig den här gången med kryddorna, testa dig fram till vad du tycker är bra.

E% Wokad tofu i kokosmjölk

(Källa: Raringens eget hopkok)

Annonser

Make a Comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

Ett svar to “Wokad tofu i kokosmjölk”

RSS Feed for Raringens LCHF – En [i huvudsak] vegetarisk receptsamling Comments RSS Feed


Where's The Comment Form?

  • Kategorier

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggare gillar detta: