Kesokaka med körsbär

Posted on torsdag, 3 april 2008. Filed under: Äggrätter, Frukost, Lättlagat, Mjölkproduktbaserat, Ost, Paj, Recept, Sötsaker, Sidorätter och tillbehör, Ugnslagat, Varmrätter | Taggar:, , , , , |

Kommentarer är överflödiga.

Kesokaka med körsbär

6 portioner

Du behöver:

500 g keso
100 g körsbär
4 ägg
4 msk kokosmjöl eller kokosflingor
3 dl grädde
1 knivudd vaniljpulver
1 msk smör

Gör såhär:

Sätt ugnen på 175 grader.

Blanda keso och körsbär, spara några bär till serveringen. Vispa ihop ägg, grädde, kokosmjöl och vaniljpulver och rör ner i kesoblandningen. Häll smeten i en smord form. Grädda i nederdelen av ugnen i ca 40 minuter.

Serveras ljummen med färska körsbär.

Variation:

Körsbären kan naturligtvis bytas ut mot LCHF-arens favoriter hallon. Även blåbär, björnbär eller apelsin går bra.

Kesokaka med körsbär

(Källa: AlltOmMat)

Annonser

Make a Comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

2 svar to “Kesokaka med körsbär”

RSS Feed for Raringens LCHF – En [i huvudsak] vegetarisk receptsamling Comments RSS Feed

Hej! Tycker det verkar som en jättegod kaka, men vart skall grädden vara nånstans? Kalla mig dum, men det står inte i receptet. 🙂

🙂 Inte ska jag kalla dig dum heller, det är jag som är lite småslarvig och missar att skriva.


Where's The Comment Form?

  • Kategorier

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggare gillar detta: