Ischoklad

Posted on onsdag, 19 mars 2008. Filed under: Lättlagat, Recept, Sötsaker | Taggar:, , , |

Ett underbart mellanting mellan ischoklad och chokladbollar.

Ischoklad

30 st

Du behöver:

100 g kokosfett
1 dl (30 g) kokosflingor
1 msk kakao
1 msk vaniljsocker

Gör såhär:

Smält kokosfettet, lägg i övriga ingredienser och rör om. Fördela i 30 st ischokladformar. Garnera med lite kokosflingor.

Ställ svalt, ca 10-15 grader för att stelna. För kall temperatur gör ytan gråmatt, även om smaken är lika bra.

Ischoklad

(Källa: fritt efter flera recept. Bildkälla: DagensRecept.com)
Annonser

Make a Comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

5 svar to “Ischoklad”

RSS Feed for Raringens LCHF – En [i huvudsak] vegetarisk receptsamling Comments RSS Feed

Åh, vad roligt att hitta någon som bloggar om vegetarisk LCHF, har väntat på det! 🙂 Inte lätt att vara vegetarian i denna djungel, haha! Ha det bra!

Gjorde dem idag, fast utan kokosflingor. Ganska gott faktiskt. Tack!

Hej!
Har provat göra ischokladen men fattar inte vad som blev fel? I kylen delade sig kokofett och kakao så kakaon hamnade längstner i botten och kokosfettet på toppen. Hur kan det komma sig? I

Hej Anette! Ärligt talat har jag ingen aning varför, det har inte hänt mig.


Where's The Comment Form?

  • Kategorier

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggare gillar detta: