Ägg och kesoröra

Posted on onsdag, 19 mars 2008. Filed under: Äggrätter, Lättlagat, Ost, Recept, Sidorätter och tillbehör, Stekt, Varmrätter | Taggar:, , , |

Ägg och kesoröra

1 portion

Du behöver:

1 dl keso
3 ägg
1 msk smör
Salt, peppar

Gör såhär:

Smält smöret i stekpannan på medelvärme, lägg i keson (gärna något avrunnen), knäck i äggen och rör ihop till en jämn konsistens. Salta och peppra efter smak.

Förslag på variation och tillbehör:

Denna röra tycker jag är god med lite hackad soltorkad tomat, knäckebröd eller riven rödkål.

Ägg- och kesoröra

(Källa: Raringens eget hopkok)
Annonser

Make a Comment

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

2 svar to “Ägg och kesoröra”

RSS Feed for Raringens LCHF – En [i huvudsak] vegetarisk receptsamling Comments RSS Feed


Where's The Comment Form?

  • Kategorier

Liked it here?
Why not try sites on the blogroll...

%d bloggare gillar detta: